Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Verzendetiketten

Verzendetiketten zijn een uitkomst als u veel pakketten moet versturen. Door gebruik te maken van verzendetiketten is het versturen van een pakket snel geregeld. Het is niet meer nodig om eerst een verzendpapier af te drukken, uit te knippen en te plakken met tape, maar met de zelfklevende verzendetiketten kunt u het etiket direct vanuit de printer op het pakket plakken. Het scheelt niet alleen tijd, maar het ziet er ook netter uit en minder foutgevoelig.

Verzendetiketten in alle maten mogelijk

De verzendetiketten kunt u gebruiken voor alle pakketdiensten. Per pakketdienst kan er gebruik gemaakt worden van verschillende formaten. Naast de standaard maten van de verzendetiketten in onze webshop, kunnen wij ook verzendetiketten op maat maken. Wij kunnen dit in elk gewenste formaat en gewenste vorm voor u maken.

Wilt u dat uw pakketje opvalt en anders is dan andere pakketjes? Naast onze standaard witte kwaliteit kunnen wij de verzendetiketten ook in andere kleuren en andere kwaliteiten maken zoals, opaak, afneembaar, hoogglans, transparant, crème antiek, wit antiek, parelmoer, kraft en diverse kunststof kwaliteit.

U kunt ook bij ons retourformulieren op maat bestellen, dit wordt ook wel pakbonlabel genoemd. Dat is een A4 formulier voorzien van één of meer etiketten. Dit formulier kan geprint worden als pakbon of retourformulier zodat er ook een adresetiket/retouretiket geprint kan worden.

Bestel verzendetiketten bij A1 Etiketten

Als u verzendetiketten bestelt bij A1 Etiketten kunt u rekenen op service met een smile. Wij zijn niet groot, maar wel sterk! Sterk in: onze persoonlijke benadering, sterk in het meedenken, oplossen en ontzorgen. Wij zijn zeer flexibel en gaan ver om u tevreden te stellen!

Wilt u verzendetiketten op maat bestellen? Of heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op door ons te bellenmailen of het contactformulier in te vullen.